Házirend

1. Kezeléseimet előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni.

Bejelentkezéshez kérem hívja a KAPCSOLAT oldalon feltüntetett telefonszámot, vagy foglaljon online időpontot! Amennyiben  hívását nem tudom fogadni, amint lehetséges visszahívom; ezért kérem használja telefonja hívószám kijelzőjét! Online foglalás esetén a kiválasztott időpont csak annak visszaigazolása után válik véglegessé.

2. A megbeszélt alkalomra kérem érkezzen pontosan. A helyszín adottságaiból adódóan - nincs különálló váró -  kérem ne érkezzen sokkal korábban, de ne is késsen, mert késés esetén sajnos nem áll módomban a soron következő páciens idejét megrövidíteni.

3. Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet díjmentesen lemondani! 24 órán belüli lemondás vagy elmulasztott lemondás esetén a kezelés díja a következő alkalommal felszámításra kerül.

4. Kérem ügyeljen a megfelelő személyi higiéniára. 

5. Az első alkalommal, kérjem hozza magával korábbi leleteit, vizsgálatairól készült felvételeket.

6. A mozgásszervi és a sportolói állapotfelmérés fehérneműben történik. Amennyiben ez zavarja kérem hozzon magával 2 részes bikinit vagy úszónadrágot. (Fontos, hogy a gerinc jól látható legyen!) A mozgásterápiák és tréningek alkalmával kérem kényelmes, sportruházat viselését.

7. Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

8. A szolgáltatás igénybevétele a házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.